У швейцарському місті Санкт-Галлен сталася пожежу у будівлі, де знаходився пункт прийому біженців. Як повідомляє агентство Reuters, будинок повністю зруйнований.

Під час виникнення пожежі у будівлі знаходились 14 біженців. Усі вони були евакуйовані, жоден не постраждав. Пожежу гасили 70 працівників рятувальної служби. Їм вдалося повністю перемогти полум'я лише через дві години.

Наразі невідомо, що саме стало причиною пожежі. На місці події працюють слідчі та намагаються виявити джерело загоряння. Швейцарська влада на даний час не коментує інцидент.

Не виключено, що вогонь розпочався через умисний підпал.

Читайте також: У Південній Кореї не змогли знайти близько 700 перебіжчиків із КНДР

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Швейцарська влада нещодавно заявила про готовність прийняти у своїй країні півтори тисячі переселенців з Близького Сходу. Рішення про розподілення 40 тисяч емігрантів прийняли на засіданні Європарламенту.