Росія і США готові до спільної роботи, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров після зустрічі з держсекретарем США Джоном Керрі.

Керрі і Лавров покладають великі надії на зустріч Путіна та Обами, повідомляє Кореспондент.

"Бажання працювати разом є і по лінії дипломатичних відомств, і по лінії військових. Гадаю, чим більше і регулярніше ці питання обговорюватимуться на рівні професіоналів, тим простіше буде розв'язувати складну проблему, яка стоїть перед усіма нами", - зазначив Лавров.

Читайте також: Біля штаб-квартири ООН відбувається акція на підтримку України

Нагадаємо, держсекретар США Джон Керрі заявив, що Асад має піти, але терміни його відставки повинні бути визначені переговорами. Він закликав Росію залучити Асада до переговорів. Російська ж влада неодноразово відзначала, що підтримує режим Башара Асада в його боротьбі з тероризмом, але не бере участі "у громадянському конфлікті всередині країни".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще