Суд в Мексиці засудив трьох злочинців до 520 років тюремного ув'язнення для кожного з них за викрадення і вбивство 13 підлітків, повідомляє The Sun Daily.

Кожен із засуджених отримав термін ув'язнення за сукупністю скоєних ними злочинів з урахуванням низки обтяжуючих обставин, таких, як масова розправа над неповнолітніми громадянами.

Суд також зобов'язав їх до виплати штрафів у розмірі 330 тис. доларів.

У 2013 році злочинці викрали групу підлітків з місцевого бару. Їхні тіла були знайдені через три місяці в загальній могилі на сільському маєтку за містом.

Читайте також: В Італії політика засудили на рік в'язниці за наклеп

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

За інформацією слідства, вбивство стало результатом конфлікту між двома протиборчими бандами наркоторговців, що діють у столиці.

Як повідомлялося раніше, правоохоронні органи Колумбії і Мексики затримали дві тонни кокаїну під виглядом порошку тонера для принтера.