Десятки елітних новобудов, які Путін сподівався продати за шалені гроші, продовжують пустувати. Мільйонерів, які бажають придбати дороге житло, поки не знайшлося. Більшість елітних комплексів вже застаріли і не обслуговується житловими компаніями.

Про це пише businessua.com.

Російський блогер Макос вирішив зробити репортаж з "мертвої" частини Сочі. Він стверджує, що новобудови не тільки використовуються, а й давно стали непридатними для житла. Місцеві жителі "винесли" звідти все, що тільки можна.

На думку блогера, були викинуті на вітер мільйони і багато будівель після Олімпіади жодного разу не використовувалися. У деяких комплексах проживали волонтери і персонал, який обслуговував Олімпіаду, але після закінчення ігор житло так і не продали. Хоча Путін запевняв, що його зможуть придбати навіть росіяни з середнім достатком.

Крім того, деяке житло планувалося виділити найбільш нужденним, проте у всьому комплексі проживають сім сімей, хоча в ньому дві тисячі квартир.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Український співак не поїде на "Нову хвилю" в Сочі

Блогер уточнив, що елітний комплекс знаходиться недалеко від кордону з Абхазією, в селі Веселе. Іноді люди тут з'являються – мародери, які виносять з квартир абсолютно все, включаючи унітази і раковини.

За словами блогера, міській владі потрібно було давно заселити в комплекс нужденних. Однак вони втратили дорогоцінний час – забудовник більше не займається обслуговуванням цієї території і заселяти людей у будинки небезпечно. Освітлення і газопостачання тут відсутні, дах почав протікати, ліфт знаходиться в несправному стані.