Лідер ЛДПР Володимир Жириновський подав у Тімірязєвський суд Москви позов до колишнього президента СРСР Михайла Горбачова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У картці позовної заяви на сайті суду уточнюється, що він відноситься до категорії позовів про захист честі, гідності та ділової репутації. Будь-яких подробиць про предмет тяжби сайт не повідомляє.

Одна з російських газет раніше повідомляла, що Жириновський незадоволений висловлюваннями на свою адресу в книзі Горбачова "Після Кремля".

У зв'язку з цим лідер ЛДПР має намір відсудити у колишнього президента СРСР 1 мільйон рублів.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Книга "Після Кремля" була видана Горбачовим у 2014 році. У ній колишній президент СРСР розмірковує над тим, що сталося в Росії і в світі за останні 20 років. Жириновський у книзі згадується кілька разів.

Читайте також: Росія знову шантажує Україну зоною вільної торгівлі з ЄС

Нагадаємо, раніше Володимир Жириновський домовився з керівниками "союзу комуністів Луганщини" про створення на окупованій області "територіальної організації" ліберал-демократичної партії Росії.