У Нью-Йорку прихильники російського президента Володимира Путіна провели мітинг проти Президента України Петра Порошенка.

Відповідне відео додав на YouTube сьогодні, 30 вересня російський пропагандистський канал.

Ролик підписали: "У Нью-Йорку пройшла акція протесту проти присутності Петра Порошенка на Генасамблеї ООН. У якийсь момент прихильники українського президента спробували вступити в конфронтацію з мітингувальниками. У ситуацію довелося втрутитися поліції".

На відео видно, що проти Порошенка на мітинг вийшли проплачені провокатори з "колорадськими" стрічками на грудях, а також прихильники так званої "ДНР". Вони кричали, що Порошенко - нацист, тримали в руках прапори "ДНР", плакати, на яких український президент зображений зі свастикою.

Читайте також: США виділили $20 млн на українську армію

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook опублікував заклик до припинення російської агресії.

"Ми рішуче засуджуємо тероризм у всіх його формах і проявах! Друзі, прошу максимально поширювати: #StopRussianAggression", - написав Порошенко.