У середу, 30 вересня, на півдні Китаю пролунала серія потужних вибухів. Щонайменше шестеро людей загинули і 13 зазнали поранень, передає ВВС.

У період з трьох до п'яти годин дня в невеликому місті Лючжоу, у південному Гуансі-Чжуанському автономному районі Китаю сталося 15 вибухів.

"Вибухи спричинили масштабні руйнування у 13 місцях у Лючжоу, включаючи торговельні центри, міські ринки, державні будівлі, гуртожиток для чиновників, автобусну станцію, лікарню та в'язницю", - повідомили в місцевій поліції.

Наразі тривають рятувальні роботи. Причини вибухів невідомі.

У соціальних мережах в середу з'явилося безліч фотографій з місця подій. На фотографіях видно димлячі руїни і зруйновані вулиці.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Читайте також: Росія завдала перший авіаудар в Сирії (фото, відео)

Повідомляється, що вибухи розслідуються. Шеф поліції міста Чжоу Чанкін розповів журналістам, що бомби швидше за все були доставлені за адресами в посилках. Ні підозрюваних, ні можливих мотивів злочину шеф поліції не назвав. На місці події працюють рятувальники.

Нагадаємо, на початку серпня потужний вибух стався на складі небезпечних вантажів у китайському портовому місті Тяньцзіні. Тоді загинули 145 осіб і близько 800 людей було поранено.