Поліція Китаю назвала підозрюваного в організації 15 вибухів, що сталися в середу у місті Лючжоу на півдні країни, пише ВВС.

За новими повідомленнями в результаті вибухів загинули семеро людей, ще понад 50 осіб були поранені, двоє зникли безвісти. Деякі місцеві ЗМІ при цьому пишуть, що вибухів було 17.

Як повідомляє міністерство громадської безпеки КНР, справа про вибухи розслідується як кримінальна, в тероризмі підозрюваний не звинувачується.

Правоохоронці затримали 33-річного чоловіка на прізвище Вей, жителя села Дапу. Більше про нього нічого не відомо. У поліції не назвали можливих мотивів злочину.

"Органи громадської безпеки розслідують справу, не шкодуючи сил", - йдеться в заяві міністерства.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Читайте також: Російська авіація вбила 12 дітей у Сирії

Нагадаємо, всього в період з трьох до п'яти годин дня в невеликому місті Лючжоу і його околицях сталося 15 вибухів. Уражені місцева лікарня, міські ринки, торговий центр, автобусна станція і кілька урядових будівель, включаючи в'язницю і гуртожиток для чиновників.

За попередньою версією поліції, бомби були доставлені за адресами в посилках, які були замовлені для "термінової доставки".

У соціальних мережах в середу з'явилося безліч фотографій з місця подій. На фотографіях видно димлячі руїни і зруйновані вулиці.