Кандидат у президенти США та мільярдер Дональд Трамп висловив свою точку зору стосовно ударів російської армії по нібито позиціям "Ісламської держави" у Сирії. Він вважає, що країна чинить абсолютно правильно.

Трамп дійсно вважає, що основною метою Путіна у Сирії є протидія терористам ІДІЛ. На його думку, Росія нанесла перший удар щоб запобігти вторгнення ісламістів до своєї країни. Також він висловився стосовно відносин РФ та США.

"Вони не поважають нашого президента. Вони і справді більше не поважають нас. І ось чому вони наносять авіаудари в Сирії. У той же час, якщо вони хочуть вдарити по ІГ, то це не проблема для мене", - цитує Трампа CNN.

Трамп також зробив досить суперечливу заяву. Він назвав Башара Асада "поганим хлопцем" та прийшов до висновку, що Путін його підтримує. Однак він вважає неправильним те, що його країна надає зброю та кошти повстанцям режиму Асада.

Читайте також: Російська авіація вбила 12 дітей у Сирії

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Американський мільярдер отримав славу на передвиборних перегонах завдяки своїм різким заявам. Він пообіцяв, що вижене із США усіх сирійських біженців, а також встановить із Путіним дружні відносини, якщо стане президентом.

Вчора російська армія після задовільного рішення від парламенту, нанесла перший авіаційний удар у Сирії. За інформацією від світових ЗМІ та представників різних країн, через цю дію в країні постраждали мирні громадяни.