На території Іспанії та Марокко спецслужби обох країн викрили вербувальників з терористичної організації "Ісламська держава". Про це повідомили у МВС Іспанії.

Оперативники затримали десять осіб в іспанських містах Толедо, Бадалона, муніципалітеті Шераком і в марокканському місті Касабланка. Четверо перебували в Іспанії та шестеро у Марокко. Усі вони скоріше за все є членами ІДІЛ.

За даними слідства, ці особи займалися тренуванням та підготовкою людей для служби в "Ісламській державі". Після чого охочих направляли вже до самих терористів, повідомляє DW.

Правоохоронці провели обшук приміщень, де мешкали та працювали підозрювані. Вони вилучили комп'ютерну техніку, електронні накопичувачі та інші документи. Слідство досі триває.

Читайте також: Росія заявила, що за добу 10 разів атакувала позиції ІДІЛ у Сирії

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

"Ісламська держава" вважається терористичною організацію у більшості країнах світу. Метою їхніх лідерів є встановлення законів шаріату у мусульманських державах.