Сирійський диктатор Башар Асад розповів в офіційному Twitter країни про коаліцію, яка бореться з терористами "Ісламської держави". Він впевнений в успішних діях своїх союзників.

"Коаліція, що складається з Росії, Сирії, Ірану та Іраку зобов'язана перемогти або регіон буде зруйнований. Більшість країн відчуває небезпеку тероризму, і ми бачимо, що різні країни виступили з заявами на підтримку створеної коаліції, тому я вважаю, що шанси успіху даної коаліції дуже великі", - розповів Башар Асад.

Також він додав, що політика у його державі є виключно внутрішнім питанням, а світовим політикам не слід туди втручатись.

Читайте також: Росія заявила, що за добу 10 разів атакувала позиції ІДІЛ у Сирії

Сьогодні стосовно війни у Сирії висловився президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Він вважає, що Росія захищає диктатуру Асада, а цей конфлікт призведе до ізоляції державу.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Кроки, що вживаються Росією, і бомбардування в Сирії в будь-якому випадку неприйнятні для Туреччини. На жаль, Росія робить серйозну помилку", - запевнив Ердоган.

Нагадаємо, Росія відкрила вогонь у Сирії 30 вересня. Відтоді їхня армія нанесла кілька потужних авіаційних ударів. За інформацією різних світових військових, більшість з них влучає в повстанців або мирне населення.