Військові штату Сіналоа на півночі Мексики виявили великий склад наркоторговців. Там стояли готові до відправки автомобілі, навантажені мішками з марихуаною.

Про це пише Корреспондент.

"Загальна вага знайдених наркотиків склала 23,3 тонни. На складі знайшли ще близько 10 кг кристалічної речовини, імовірно, метамфетаміну, вісім зразків автоматичної зброї, 13 пістолетів різних калібрів та набої до них", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Дівчинка принесла в дитячий садок наркотики і нагодувала подруг

З січня по кінець вересня поточного року лише у цьому штаті військові знищили величезну кількість нелегальних посадок конопель і маку, конфіскували 67 тонн марихуани та 438 кг кокаїну.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вони також припинили роботу 67 лабораторій з виробництва наркотиків та затримали 151 людину, вилучивши в них близько 350 одиниць вогнепальної зброї.

Довідка. Штат Сіналоа вважають великого наркокартелю, який так і зветься - "сіналоа".

Нагадаємо, у ніч на 12 липня його ватажок Хоакін Гусман на прізвисько Коротун втік з в'язниці максимально суворого режиму Альтиплано в штаті Мехіко.

Його досі не можуть відшукати та впіймати.