У води Чорного моря сьогодні увійде ракетний есмінець Сполучених штатів.

Про це пише УНІАН.

"USS Porter, DDG 78, увійде в Чорне море 6 жовтня, щоб сприяти миру і стабільності в регіоні", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Український фрегат та американський есмінець прибули на Sea Breeze (фото)

Згідно інформації, операції судна в Чорному морі говорять про готовність та військово-морський потенціал з союзниками і партнерами Америки.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Розгорнуті військово-морські сили, такі як USS Porter, продовжують демонструвати, чому важливо бути на передовій. Їх присутність продовжить удосконалювати наші можливості і взаємодія з союзниками і партнерами", - заявив віце-адмірал 6-го флоту ВМС США Джеймс Фогго.

Нагадаємо, раніше, американський ракетний есмінець USS Porter (DDG 78) та румунський корвет "Мачелларіу" провели спільні навчання в Чорному морі.