Релігійні діячі Саудівської Аравії закликають до джихаду владі Сирії і підтримуючим їх Росії і Ірану.

Про це повідомили Reuters.

Звернення направлене арабським і іншим ісламським державам. Саудівські релігійні діячі просять "забезпечити моральну, матеріальну, політичну і військову" допомогу всім, хто веде джихад проти влади Сирії, Росії та Ірану.

"Священні воїни Сирії захищають весь ісламський світ. Довіртеся їм і підтримуйте їх, адже якщо вони будуть переможені, то це призведе до того, що одна сунітська країна повернеться проти іншої", - заявили релігійні діячі.

Читайте також: "Саудівська Аравія і США вирішили викинути із нафтового ринку Росію" - експерт

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

При цьому ніхто з них не пов'язаний з офіційною владою Саудівської Аравії, але ці заклики є вираженням думки суспільства і влади держави щодо дій Росії в Сирії.

Відзначимо, що Саудівська Аравія виступає за бойовиків "Вільної армії Сирії". Влада Росії підкреслює, що вони завдають авіаударів по позиціях "Ісламської держави", проти якої виступає і Саудівська Аравія.