Громадянин Росії, який народився в 1978 році, звернувся до міграційної служби з проханням видати йому паспорт. На здивування співробітників виявилося, що цей громадянин ніколи не мав посвідчення особи. Разом із тим, він закінчив загальноосвітню школу, отримав атестат і навіть відслужив в армії.

Про це повідомляється в управлінні федеральної міграційної служби РФ.

Співробітникам служби довелося проводити розслідування. Виявилося, що при народженні мати Олега (безпаспортного росіянина) з невідомих причин теж не отримала його свідоцтво про народження.

Єдиний документ, який зміг представити у міграційній службі Олег, військовий квиток. На питання як його призвали до армії без документів, Олег відповів: "Був великий призов, мене взяли без проблем".

Читайте також: Яценюк хоче позбавити диппаспортів деяких народних депутатів

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ймовірно, безпаспортний житель Новосибірська так і прожив своє життя, якби не надумав одружуватися. Наречена Олега і наполягла на тому, щоб її майбутній чоловік все-таки отримав документ.

Нагадаємо, що відтепер українці можуть занести ідентифікаційний код у свій паспорт.