Брянський суд оприлюднив вирок Віктору Шуру за шпигунство на користь України. Він проведе наступні 12 років у колонії суворого режиму.

"7 жовтня 2015 Брянським обласним судом винесено вирок громадянину Російської Федерації Віктору Шуру за вчинення державної зради у формі шпигунства, злочину, передбаченого статтею 275 КК РФ", - йдеться у повідомленні суду.

Шура звинувачують у тому, що у грудні минулого року він передавав інформацію українській стороні про розміщення об'єкту Міноборони РФ на території Брянської області. Чоловіка затримали при перетині кордону України та Росії, повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також: Росія має зупинити вбивства Асада - Міноборони Британії

Під час слідства правоохоронці запевняли, що Шур міг передати українцям державну таємну інформацію. При затриманні у нього вилучили шпигунську техніку та матеріали з таємною інформацією.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше з'являлась інформація про те, що російські спецслужби намагаються викрасти карти київського метрополітену та підземки.