Офіційні представники Німеччини відзвітували, що у цьому році кількість нападів на помешкання переселенців у країні зросло майже втричі у порівнянні з минулим роком. Про це повідомляють у ВВС.

За інформацією голови МВС країни Томаса де Мезьєра, дві третини з усіх злочинів скоїли представники місцевих громад та звичайні мешканці, які раніше не притягалася до криміналу та вели нормальний спосіб життя.

Усього за цей рік у ФРН здійснили напади на 500 будинків, які призначені для проживання емігрантів. Міністр внутрішніх справ назвав таку поведінку суспільства ганебною.

Ще на початку масового прийому біженців німецькі активісти проводили агресивні акції біля притулків для переселенців. Поліція припинила усі акти насильства.

Читайте також: Половина німців допомагає біженцям - опитування

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Німецькі аналітики запевняють, що їхня країна прийняла вже 600 тисяч емігрантів, а до кінця року їхня кількість має сягнути 800 тисяч.

У зв'язку з міграційною кризою німці все частіше висловлюють своє невдоволення політикою канцлера Ангели Меркель. Її рівень підтримки значно опустився за останні місяці.