Моторошне ДТП сталося вчора на півночі Гондурасу. Пасажирський автобус врізався у пожежну машину, внаслідок чого пішли з життя 17 людей. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Влада країни повідомила, що трагедія трапилась у департаменті Йоро. Для оперативного рятування людей правоохоронці задіяли гелікоптери. Відомо, що до лікарні доставили велику кількість людей із серйозними травмами.

За попередніми даними, загинули 17 осіб, шестеро з яких були дітьми. Троє неповнолітніх громадян померли у лікарні.

Наразі правоохоронці намагаються встановити повну картину аварії. Роздивляються дві версії ДТП. Перша - автомобіль пожежників перевернувся на дорозі, а автобус у нього врізався. Друга - водій автобусу за невідомих обставин втратив керування.

Читайте також: У Гондурасі розбився та згорів літак разом з екіпажем

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нещодавно масштабна аварія трапилась у Болгарії. Там у столичному тунелі зіткнулися близько 50 автівок - загинуло троє людей.