Болівійський лідер Ево Моралес заявив, що у зміні клімату, який негативним чином впливає на його країну, винні багаті держави північної півкулі. Про це він розповів на конференції у Болівії перед великою кількістю світових представників,повідомляє ВВС.

Північні країни, на думку Моралеса, витрачають шалені кошти на фінансування війни, але взагалі не допомагають бідним державам боротися зі зміною клімату.

За словами лідера Болівії, єдиним шляхом подолання цієї проблеми є створення міжнародного суду, який каратиме країни за відмову працювати над проблемою клімату.

На конференції приймають участь МВФ та Всесвітній банк. Представники обох організацій закликали світ виділяти кошти для адаптації та боротьби зі змінами у кліматі.

Читайте також: ООН та Всесвітній банк збільшать кошти на біженців

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Дійсно, погодні умови у світі значним чином впливають на життя у Болівії. Річ у тім, що країна, яка розташована у Південній Америці,не володіє виходом до моря чи океану, а також має найбільшу середню висоту поверхні.