11 жовтня, лідери Національної коаліції опозиційних і революційних сил розпочали бойкот мирних переговорів у Сирії через операції військово-повітряних сил Росії.

Про це пише УНІАН.

"Опозиціонери вирішили не брати участі у консультаціях робочих груп та розгляді дотримання Женевського комюніке і резолюцій Ради Безпеки ООН, а також наголосили на необхідності закінчення російської агресії, як основної умови відновлення переговорів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Лідера Ісламської держави поранили в Іраку

На їхню думку, російська агресія - порушення міжнародного права та підтримка режиму сирійського президента Башара Асада, якого звинувачують у вбивстві мирних жителів та геноциді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сирійський народ не в настрої, щоб вести дані консультації, йому потрібно, щоб бомбардування закінчилися", - сказав один із представників сирійської опозиції Хішам Марва.

Нагадаємо, Пентагон пообіцяв військову підтримку з повітря сирійцям, які воюють з терористами "Ісламської держави".