У Лондоні стартувала кампанія за те, аби Британія лишилася у Європейському Союзі. Ініціатором кампанії стала група під назвою "Британія сильніша в Європі".

Ініціативу підтримали три колишніх прем'єр-міністри: Джон Мейджор, Тоні Блер і Гордон Браун. А також кілька провідних підприємців, повідомляє ВВС.

За словами колишнього виконавчого директора компанії Marks and Spencer Лорда Роуза, який є одним із координаторів кампанії, перебування в ЄС робить Британію більш безпечною і заможною, хоча Євросоюз і не є ідеальним.

Читайте також: Британський уряд озвучив чотири умови не виходу Англії з ЄС

Прем'єр-міністр Девід Кемерон хоче переглянути умови перебування Британії у ЄС. Переговори з цього приводу мають відбутися до проведення референдуму щодо членства країни в Євросоюзі наприкінці 2017 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Минулого тижня стартувала інша кампанія, ініціатори якої закликають до виходу Британії з ЄС.