Російський віце-прем'єр Дмитро Рогозін запропонував знаходити нових танкістів серед геймерів, які грають у відому стрілялку World of Tanks. Так він прокоментував інновації у озброєнні.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Політика схвилювало повідомлення, що на "Уралвагонзаводі" ведеться розробка дистанційного керування для російського танка T-90", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: YouTube запустив відео-сервіс для геймерів

Згідно інформації, управляти таким танком оператор зможе з відстані від трьох до п'яти кілометрів.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Т-90 - російський бойовий танк, який розробили в кінці 1980-х - початку 1990-х років і взяли на озброєння в 1992 році. У 2011 році "Уралвагонзавод" вперше представив модернізованого наступника T-90 - танк Т-90СМ.

Довідка. Танкова стрілялка World of Tanks - найбільш відома багатокористувацька гра від компанії Wargaming, яку заснував білоруський бізнесмен Віктор Кислий в 1998 році.

Ігрова техніка дуже детально копіює реально існуючі бойові машини середини XX століття.