У російському місті Хабаровську крупний ведмідь увірвався в торговий центр, а потім - на територію дитячого садка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Ведмідь переплив Амур, добіг до спортивного комплексу "Єрофій-Арена", потім до ТЦ "Соняшник", пробивши головою двері, увірвався в фойє. Там хижак бігав хвилин п'ять, наводячи страх на охорону. Тоді й викликали поліцію. Хижака загнали на територію дитячого саду, закрили ворота, він почав ломитися назовні.

Прибули експерти, чомусь без зброї, без оснащення. Напевно, можна було якось приспати ведмедя. У результаті його пристрелили ОМОНівці відповідно до ситуації", - повідомили в прес-службі УМВС.

Боролися з твариною сім екіпажів ДПС, ППС і позавідомча охорона, які оточили місцезнаходження звіра. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Ведмедів реабілітують у природних умовах на Закарпатті (фото)

Нагадаємо, нещодавно в Рівненській області скажена рись пробралася на територію приватного будинку. Вона загризла собаку, і збиралася напасти на трирічну дитину, але хижака вчасно застрелили.