У Кремлі назвали "ворожою дією" появу в українських ЗМІ персональних даних російських льотчиків в Сирії. І підкреслили, що для захисту військовослужбовців будуть прийматися необхідні заходи.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи інформацію про нібито появу в українській пресі та соцмережах фотографій і інших персональних даних військовослужбовців ЗС РФ, повідомляє ТАСС.

"Це без перебільшення ворожа дія по відношенню до нашої країни і по відношенню до наших військовослужбовців, і звичайно ж, будуть прийматися заходи, що повинні вживатися для забезпечення безпеки наших військових", - підкреслив представник Кремля.

Читайте також: У Росії завели кримінальну справу на Геращенка

Однак він також зазначив, що вперше чує про подібні публікації, але "напевно спецслужби уважно за цим стежать".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Геращенко запропонував всім небайдужим і активним громадянам шукати і публікувати інформацію про росіян, які беруть участь у військових операціях в Сирії. Також він зазначив, що на сайті бази даних "Миротворець" для цього буде створено окремий розділ "Злочини Путіна в Сирії і на Близькому Сході". Пізніше Міноборони РФ вкрай обурено відреагувало на заклик Геращенко.