Сьогодні Бундестаг ухвалив кілька законів, які роблять міграційне законодавство у країні більш жорстким. Таким змінам протидіяли правозахисні організації, однак вони все ж відбулись.

Про це повідомляє DW.

Одним з нововведень було розширення списку безпечних країн, з яких походять біженці. Відтепер Албанія, Косово та Чорногорія знаходяться у білому списку, тому відправлення їхніх громадян на батьківщину стане більш простим.

Також прискориться процес прощання з тими біженцями, які хотіли мешкати у Німеччині через економічну вигоду. Терміново відправлятимуть додому і тих, у кого закінчився строк перебування у країні.

Згідно із законами, зміни відбудуться і у фінансовому секторі ФРН. З цього моменту деяким біженцям скоротять соціальні виплати та розпочнуть їх виплату лише на місяць вперед.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Додаткову фінансову мотивацію матимуть федеральні землі. Вони отримуватимуть по 670 євро на місяць за одного біженця у разі активної участі у програмі їхнього прийому.

Читайте також: Німецька компанія Air Berlin припиняє польоти до Росії

Нагадаємо, ряд німецьких політиків вважає міграційну кризу справжнім лихом для країни. За цей рік Германія прийняла 600 тисяч переселенців та має прихистити ще принаймні 200 тисяч.