Державний концерн Росії "Алмаз-Антей" вимагатиме компенсації за збитки від міжнародних санкцій та за підірваний при розслідуванні причин катастрофи MH17 літак.

Про це пише УНІАН.

"Компанія включить все це у позовну заяву про анулювання санкцій. Її подали в загальний суд Європейського союзу у Люксембурзі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Британці зібрали факти, як РФ приховують докази причетності до збитого МН17

Суму фінансових збитків не називають, але вони вираховуються мільйонами доларів. Туди також ввійде експеримент, що моделює катастрофу малайзійського Boeing, який коштував концерну десять мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Через міжнародні санкції концерн ППО "Алмаз-Антей" зазнав фінансових втрат, а також була поставлена під сумнів ділова репутація концерну", - сказав гендиректор компанії Ян Новіков.

Нагадаємо, у Російській федерації раніше заявили, що комісія з Boeing спотворила результати розслідування. Москва вважає, що дані концерну "Алмаз-Антей" використали недобросовісно.