У Колумбії невеликий літак упав на пекарню та три будинки в Боготі. Наразі повідомляють про щонайменше сімох постраждалих від аварії.

Про це пише Корреспондент.

"Після краху літака у будівлях сталася пожежа. На місці працюють рятувальники і пожежники, постраждалих - шпиталізували", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Нідерланди звинуватили терористів Донбасу в трагедії "Боїнгу"

Згідно інформації, на борту було чотири людини. Повідомляють, що літак впав майже одразу пілся зльоту - він вилетів із аеропорту Ель Дорадо.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Нідерланди відзвітували про неопубліковані у звіті карти про падіння малайзійського Boeing-777.

Як повідомляє Zaхid.net, голова Ради безпеки Нідерландів Тьіббе Йустра заявив, що у катастрофі винні бойовики самопроголошеної "ДНР".

Чиновник наголосив, що кордони території були нестійкими на момент катастрофи, проте розслідування чітко показало, що ракету, яка збила літак з пасажирами, запустили з території, яку контролювали бойовики.