Внаслідок збройного нападу на автостанції ізраїльського південного міста Беер-Шева загинула одна людина, ще десять отримали поранення.

Як повідомили місцеві лікарі, двоє поранених знаходяться у критичному стані, передає ВВС.

За даними сил безпеки Ізраїлю, жертвою нападу став солдат ізраїльської армії. Щонайменше четверо постраждалих - офіцери поліції. Нападника, найімовірніше палестинця, застрелили.

Як повідомляється, нападник впритул застрелив солдата, забрав його автомат і відкрив вогонь по натовпу. Випустивши декілька черг, він спробував втекти, але напоровся на поліцейський патруль. У нього знайшли ніж та пістолет.

Читайте також: Невідомий влаштував стрілянину на фестивалі ZombieCon у Флориді

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відзначимо, протягом минулого місяця жертвами нападів стали вже восьмеро ізраїльтян. Понад 40 палестинців, в числі яких і нападники, загинули унаслідок поліцейських і військових спецоперацій.

Останні напади сталися напередодні візиту до Ізраїлю державного секретаря США Джона Керрі. Він має зустрітись з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу та лідером Палестинської автономії Махмудом Аббасом.

Раніше Керрі по телефону закликав ізраїльського та палестинського лідерів якнайшвидше вгамувати сплеск насильства.