У Федеральній міграційній службі Росії заявили, що до 30 листопада громадяни України, які перебувають на території РФ, зобов'язані визначити свій "правовий статус".

Про це інформує УНІАН з посиланням на прес-службу відомства.

"У 2015 році, виходячи з гуманітарних міркувань, міграційна служба неодноразово продовжувала всім категоріям громадян України термін тимчасового перебування в Росії. Останній термін продовження закінчується 31 жовтня 2015 року. У зв'язку з цим, з 1 по 30 листопада громадянам України, які перебувають на території Російської Федерації, необхідно звернутися до підрозділу ФМС Росії для визначення свого правового статусу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На українську діаспору у Росії тиснуть

При цьому заступник керівника ФМС Росії Вадим Яковенко заявив, що всім територіальним підрозділам служби дано доручення про надання максимального сприяння й максимальної уваги до українських громадян.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Зазначимо, що 22 липня голова Федеральної міграційної служби Росії Костянтин Ромодановський повідомив, що громадянам України з 1 листопада може бути закрито в'їзд до РФ на три роки, в разі неотримання дозвільних документів, виняток залишаться тільки для жителів південно-східних регіонів Донецької та Луганської областей України.