На цьому тижні в Москві пройшла виставка модних похоронних засобів на ВДНГ, передає "Дощ". Журналіст відвідав виставку і побачив труни з норковою оббивкою і ложки із зображенням президента РФ Володимира Путіна, які, за задумом продавців, потрібно класти в труну, разом з небіжчиком. "Павло Лобков довго тримався. Але в кінці, коли побачив ложечку із зображенням Путіна, вже просто не витримав", - йдеться в коментарі до відео.

10-11 червня в окупованому Криму, в курортній Ялті вперше пройшла виставка похоронних приладдя "Некрополь-Крим 2015".

Напередодні відкриття виставки в залі "Ялтинський берег" розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні питання розвитку похоронної справи в Росії" і пройшов навчальний курс "Майстер похорону. Похоронний директор".

Читайте також: "За взяття Iphone" - росіяни висміяли нагородження Медведєва орденом (фото)

Пізніше переможцям змагань з армліфтингу у Веневе під Тулою вручили 26 призових надгробків. Дизайн призів для атлетів розробив депутат від ЛДПР Сергій Чиркин, власник компанії ритуальних послуг.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще