Дружина глави Північної Кореї Кім Чен Ина Лі Сіль Чжу знову з'явилася на публіці разом з чоловіком.

Фото подружжя зробили 19 жовтня на концерті Chongbong оркестр, присвяченому до 70-річчя владної Трудової партії Кореї, передає ЕРА.

Читайте також: Кім Чен Ин звільнив сестру з держслужби

Відзначимо, що дружину північнокорейського диктатора рідко можна побачити на публіці. Через її довгу відсутність на публічних заходах у 2014 році, журналісти вирішили, що вона вагітна. Але ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Сіль Чжу вже немає в живих. Нібито чоловік-диктатор наказав її розстріляти, а сам завів відносини з іншою.

Нагадаємо, востаннє дружина молодого вождя Північної Кореї з'явилася перед камерами в липні на відкритті нового терміналу в аеропорту ім. Кім Ір Сена поряд з Пхеньяном. Ходять чутки, що архітектора будівлі стратили за наказом Кім Чен Ина.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще