Поліція міста Елур в індійському штаті Андхра-Прадеш розслідує факт жорстокого поводження з малолітньою дитиною в елітному дитсадку. Вихователі вирішили покарати дівчинку за те, що вона помочилася в класі.

Про це пише The Daily Mail.

Маленьку дитину змусили сісти на розпечену під сонцем дитячу гірку. У результаті дівчинка отримала сильні опіки сідниць.

Батьки постраждалої дівчинки не відразу звернулися в поліцію. Спочатку вони намагалися домовитися з керівництвом дитячого саду. Однак адміністрація відмовилася карати жорстокого педагога.

Читайте також: Вихователька побила 10-річного інваліда в Іркутську

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Після цього батьки постраждалої дитини написали заяву в поліцію. Тепер перед законом постане не тільки вихователь, але також директор і няня.

Через скандальний інцидент місцеві депутати вирішили тимчасово закрити приватну школу, на базі якої працював дитячий сад.