Угорська операторка Петра Ласло, що зробила підніжку біженцеві з дитиною і давала копняків підліткам, міркує над тим щоб переїхати до Росії.

Про це вона заявила в інтерв'ю російській газеті "Известия".

Наразі ж на неї чекає суд через інцидент, що стався на початку вересня, коли Ласло зробила підніжку біженцю з дитиною.

Читайте також: Сирійський біженець, що постраждав від угорської журналістки, стане футбольним тренером

"Я проходжу по статті "Хуліганство". Спеціально призначена комісія вимагає, щоб мені дали сім років за підніжку. Але за такий злочин максимум можуть дати до трьох років. За словами адвоката, я можу отримати до півтора років умовно" - сказала жінка.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

За її словами, тепер її життя зламане і вона не зможе знайти роботу в Угорщині, тому міркує над тим, щоб виїхати з країни.

"Ми розглядаємо Росію і думаємо, що почнемо вчити російську мову. Для нас зараз важливо виїхати з Угорщини. Ми вирішимо після судового процесу", - сказала Петра Ласло.

Крім того, вона погрожує судом соціальній мережі Facebook, яка, на її думку, допомогла налаштувати весь світ проти неї.

Нагадаємо, у відеозаписі, який викликав обурення у всієї Європи, видно, як оператор угорського каналу N1TV Петра Ласло дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною.

Після інциденту жінку одразу звільнили з роботи, а потім порушили кримінальну справу.