Затриманий за вбивство своїх дітей Дмитро Мілованов зізнався, що в день злочину прийняв наркотики - передають російські ЗМІ.

"Відібрано зразки крові обвинуваченого та направлено на дослідження. З ним продовжують працювати слідчі", - повідомили в слідчому комітеті Московської області.

Стало відомо, що у чоловіка були борги, про які його дружина нічого не знала. Дмитро і Тетяна Мілованови займалися туристичним бізнесом в Таїланді. Через кризу їх бізнес постраждав, і родині довелося повернутися у Підмосков'я.

Чоловік вирішив, що не впорається з боргами, і спланував вбивство дітей і дружини - ще тиждень тому. У неділю він здійснив свій план: зарізав 9-місячну доньку Ксенію і 4-річного сина Іллю. Потім він наніс кілька ударів ножем дружині. Після вбивства чоловік спробував вистрибнути з вікна, але йому завадив племінник, який знаходився в квартирі.

Читайте також: На Київщині по-звірячому вбили сім'ю пенсіонерів за шланг і 200 грн. (відео)

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Діти вбивці від отриманих ран загинули на місці, їх мати перебуває в реанімації, за її життя борються лікарі.