На північному заході Китаю сталося загоряння на будівельному об'єкті метрополітену. Про це повідомило Центральне китайське телебачення.

Велика пожежа сталася в міському окрузі Ланьчжоу провінції Ганьсу. За попередніми даними, причиною пожежі стала іскра від електрозварювання, яка призвела до займання дерев'яних конструкцій.

На місці спалаху працюють пожежники. На фотографіях видно густий дим, що піднімається над будмайданчиком, який палає.

Про жертви і постраждалих поки не повідомляється.

Читайте також: Американський винищувач F-18 розбився в Британії

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, 12 серпня у місті Тяньцзінь на півночі Китаю відбулася серія вибухів на складах з хімічними речовинами. За останніми даними, жертвами вибухів стали 173 людини. Серед загиблих 92 рятувальників. 15 серпня в навколишньому повітрі виявили ціанід натрію і розпочали евакуацію місцевих жителів.

Влада вже висунула звинувачення 11 чиновникам з міста Тяньцзінь у справі про вибух. Їх звинувачують у халатності і зловживанні повноваженнями.