Уряд Німеччини планує й далі висилати з країни тих біженців, чиї заявки були відхилені.

Для цього будуть використовувати не тільки регулярні пасажирські авіарейси, але і військово-транспортні літаки Transall і пілотів бундесверу.

Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Такі заходи приймаються для того, щоб прискорити висилку тих мігрантів, яким Німеччина відмовила у наданні притулку.

Видання зазначає, що відомство федерального канцлера Німеччини напередодні поінформувало за допомогою телефонної конференції глав земельних держканцелярій про відповідні плани.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Федеральний уряд і землі у найближчі тижні збільшить кількість депортацій біженців.

Читайте також: Табір для біженців горів у Словенії

Для цього Берлін прискорить проведення переговорів з країнами, з яких прибувають мігранти. Біженцям не повідомлятимуть про їх висилку, щоб вони не змогли втекти від депортації.

Також планується створити транзитні зони для біженців на кордонах Німеччини та скасувати заборону на депортацію в зимовий період.

Німецький уряд перегляне гуманітарні критерії перебування мігрантів в країні та значно обмежить можливості оскарження рішень про депортацію.