Офіційні представники Катару не виключають можливості втрутитись до військового конфлікту у Сирії. За інформацією CNN Arabic, прем'єр-міністр країни Халід аль-Атийя має намір захищати сирійський народ.

"Ми з нашими саудівськими братами і Туреччиною не виключаємо будь-які варіанти здійснення захисту сирійського народу", - заявив голова уряду Катару.

На його думку, для захисту громадян та подолання диктатури Асада може знадобитись військова допомога Катару.

Також політик запевняє, що організація "Ахрар аш-Шам" не є терористичною, а представляє інтерес помірних повстанців. Ця організація нещодавно закликала інші країни сходу створити коаліцію проти Росії та Ірану.

Читайте також: США завдали близько 20 авіаударів по позиціях ІГІЛ

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, конфлікт у Сирії триває з 2011 року. Міжнародні війська, які очолює США, стріляють по бойовикам "Ісламської держави" та виступають проти диктаторського режиму Асада.

Росія, яка втрутилась у війну наприкінці вересня, допомагає чинному диктатору та заявляє про боротьбу з ІДІЛ, а сама б'є повстанців.