Мешканці Південного Судану, який перебуває у стані війни, постійно відчувають брак їжі. За інформацію ООН, найближчим часом населенню загрожує голод.

Про це повідомляє ВВС.

Із таким висновком виступила Всесвітня продовольча програма ООН. Після ретельного аналізу становища у країні експерти виявили, що наразі багато мешканців країну не мають постійного доступу до харчів через громадянську війну.

Найбільша ймовірність голоду - в штаті Ель-Вахда. Саме у це місце не може потрапити жодна гуманітарна допомога, адже обстріли не закінчуються.

Також світові експерти зазначають, що саме конфлікти спричинили у країні високі ціни на харчі, пальне та інші необхідні для життя речі. Більшість населення просто не може дозволити собі купівлю речей першої необхідності.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Наразі військові дії у Південному Судані набирають оборотів. Уряд країни та повстанці звинувачують одне одного у невиконанні умов перемир'я, яке було укладено у серпні місяці.

Читайте також: Міноборони РФ зафільмувало будні пілотів в Сирії (відео)

Конфлікт у африканській країні виник у 2011 році після того, як визвольна армія Південного Судану вирішила відокремитись від Судану.