Президент РФ Володимир Путін виступив із жорсткою критикою щодо рішення США провести протиракетну оборону на європейському континенті. На його думку, такі дії несумісні зі світовими законами.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Днями проведені перші випробування ПРО США в Європі. Що це означає? Це означає, що ми, коли сперечалися з нашими американськими партнерами, мали рацію. Нас та й увесь світ намагалися в черговий раз ввести в оману, а сказати зовсім простіше - обманювали", - заявив Путін.

Сполучені Штати вирішили розмістити свою армію біля берегів Шотландії через можливу небезпеку з боку Ірану. Путін тримається точки зору, що проблема з Іраном вже вирішена.

"Причина, начебто, яка спонукала наших американських партнерів будувати систему протиракетної оборони, зникла. І ми вправі були б очікувати, що і військові операції США припиняться. А що насправді? Нічого подібного не відбувається, навпаки, все триває", - висловився президент РФ.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також Путін вважає, що рішення провести військову підготовку є одностороннім від США та порушує "фундаментальну основу сучасної міжнародної безпеки".

Читайте також: Міноборони РФ зафільмувало будні пілотів в Сирії (відео)

Звинувачуючи світові держави світу у нечесній політиці, Путін продовжує підтримувати війну у Сирії. Його армія стріляє ракетами по позиціям повстанців та укріплює армію диктатора Асада.