Держсекретар США Джон Керрі пообіцяв роздивитися нові можливості вирішення конфлікту в Ізраїлі після зустрічі з прем'єром країни Біньяміном Нетаньягу. Чиновники обговорили останні сутички між ізраїльтянами та палестинцями та роздивилися можливості їх вирішення.

Про це повідомляє ВВС.

"Я б сказав, що ця бесіда дала мені привід для обережного оптимізму, в найближчі дні можуть з'явитися нові пропозиції", - розповів Керрі.

Представник США не розповідав про конкретні дії, але запевнив, що певні кроки стосуватимуться усі сторони конфлікту.

Джон Керрі вже закликав уряди Ізраїлю та Палестини припинити взаємні провокації та зосередитись на мирному вирішенні конфлікту. Нетаньягу, у свою чергу, запевняє, що ініціатором бойових дій є терористична організація ХАМАС на чолі з Махмудом Абассом.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Читайте також: Саудівська Аравія видобула нафти більше ніж Росія

Нагадаємо, у цьому місяці палестинці здійснювали акти нападів на громадян Ізраїлю, в результаті яких загинули восьмеро осіб. Ізраїльська армія у відповідь на агресію вбила близько 40 озброєних палестинців.