В польському селі Пєнкін Лонки, розташованому біля кордону з Росією, стався вибух, в результаті якого загинув 61-річний місцевий житель. Про це пише Inforesist з посиланням на Gazeta Wyborcza.

Правоохоронці поки не повідомляють деталей справи, посилаючись на розслідування. Але ймовірною причиною вибуху міг стати снаряд часів Другої світової війни.

Чоловік, який став жертвою вибуху, був трактористом і в той час орав поле. Тому поліцейські і припускають можливість того, що він міг зачепити плугом старий снаряд.

Вибух почули мешканці села, які швидко прибігли на допомогу і викликали лікарів.

"Поранений чоловік був перевезений в лікарню в місті Елк. На жаль, незабаром після цього він помер через серйозні рани", - повідомив прес-секретар комендатури воєводської поліції в Ольштині Томаш Марковський.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: На кримському кордоні підірвали ще одну електроопору

На полі, де стався вибух, найближчим часом прибудуть сапери, які перевірять, чи загинув чоловік через старого снаряда і чи немає поруч ще таких боєприпасів.

Нагадаємо, на залізничній станції Ларга в Кельменецькому районі Чернівецької області виявили мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни.