Російська поліція виявила тіло підприємця Амірана Георгадзе, який перебував у розшуку за звинуваченням у вбивстві чотирьох людей, зокрема - заступника голови Красногорського району Московської області Юрія Караулова.

За словами офіційного представника МВС Росії Олени Алексєєвої, яку цитує "Інтерфакс", тіло знайшли у приватному будинку в селищі Тимошкіно у Підмосков'ї.

Водночас офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін розповів агенції РИА Новости, що тіло виявили не в домі, а в лісі поряд з селом.

За попередніми даними, Георгадзе покінчив із собою "в той же день, коли скоїв злочини".

Читайте також: Депутата, підозрюваного у подвійному вбивстві, виключили з партії Путіна

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За версією слідства, 19 жовтня Аміран Георгадзе вбив першого заступника голови Красногорського району Юрія Караулова, керівника "Красногорського підприємства електричних мереж" Георгія Котляренка, а також випадкового свідка.

Після того, що сталося, поліція виявила в квартирі Георгадзе тіло його партнера по бізнесу. Водій бізнесмена, який був свідком убивств, добровільно прийшов у поліцію і його взяли під варту.