Керівництво поліції у канадському штаті Квебек відсторонило від роботи вісьмох співробітників. Їх підозрюють у скоєні актів сексуального насилля щодо жінок-аборигенів.

Жінки, які мешкають у місті Валь-д'Ор офіційно поскаржились на представників правопорядку. За словами жертв, поліцейські відвозили їх до віддаленої місцевості, де змушували робити непристойні речі.

Представниці етнічної меншості розповіли про подібні жахливі речі і місцевому Radio Canada. Цікаво, що деяким злочинам від поліцейських вже кілька десятків років.

Наразі поліція міста Монреаль розпочала офіційне розслідування можливих актів сексуального насилля. По цій справі проходили дев'ять осіб, але один чоловік помер.

Із вісімдесятих років місцева поліція назбирала більше тисячі справ про викрадання, вбивства та насилля над жінками-аборигенами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Японська мафія вибачилась за зірване дитяче свято

Зазначимо, що абсолютна більшість штату Квебек є франкомовним населенням, яке навіть має окрему національну ідентифікацію - квебекці. Вони вважаються корінним населенням штату, а англомовні люди, які народились у цій місцевості, є аборигенами.