Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що частина біженців у країні не матиме перешкод для працевлаштування. Слова очільниці країни цитує видання DW.

Під час свого щотижневого звернення до народу Меркель наголосила, що біженці житимуть добре, а країна буде сприяти їхній зайнятості. Однак вона додала, що для тих переселенців, які мають погану освіту, не все буде радісно.

"Тут ми повинні особливо дивитися на молодих людей, щоб ми їх, попри це, швидко залучали до роботи", - розповіла Меркель.

Також канцлер додала, що Німеччина має краще пристосовувати емігрантів до нового середовища. Для більшості переселенців створять мовні курси.

На думку Меркель, її країна зобов'язана допомагати людям, які страждають через війну. В той самий час, вона вимагає швидшої депортації тих, кому відмовили у притулку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Американський президент зімітував "сердитиго кота" (відео)

Зазначимо, що Німеччина прийняла вже понад півмільйона переселенців. До кінця року ФРН прийме 800 тисяч.