24 жовтня, у місті Стілуотер Сполучених штатів Америки, під час урочистої ходи університету штату, автомобіль в'їхав у людей. У аварії загинули три людини.

Про це пише УНІАН.

"Окрім загиблих, близько тридцяти людей отримали поранення в американському штаті Оклахома. З невстановлених поки причин у натовп людей на великій швидкості врізався легковий автомобіль", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Невідомий влаштував стрілянину на фестивалі ZombieCon у Флориді

Згідно інформації, частину постраждалих терміново шпиталізували на вертольоті. Дві людини все ще у критичному стані.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Поліція з'ясовує обставини події та особу за кермом машини.

Нагадаємо, на щорічному фестивалі ZombieCon у Флориді чоловік влаштував стрілянину. В результаті інциденту одна людина загинула, ще четверо отримали поранення, - пише ABC.

Відзначається, що невідомий відкрив вогонь по учасниках фестивалю перед самим його закриттям. Були поранені п'ятеро відвідувачів, одна людина від отриманих травм загинула на місці.