Російська Федерація разом із сербськими націоналістичними організаціями бере участь в організації акцій протесту, спрямованих на зміну влади в Чорногорії.

Про заявив у інтерв'ю виданню HRT чорногорський прем'єр-міністр Міло Джуканович, передає 112.ua.

"Немає ніяких сумнівів, що Росія грає і продовжує грати активну роль в організації протестів проти влади в Подгориці", - сказав він.

Читайте також: Масові заворушення в Чорногорії: поліція застосувала сльозогінний газ (відео)

Нагадаємо, у суботу, 24 жовтня, поліція Чорногорії застосувала сльозогінний газ та шумові гранати проти прихильників опозиції, які зібралися на акцію протесту біля будівлі парламенту у Подгориці.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Після цих зіткнень за медичною допомогою звернулися 15 співробітників поліції та 24 цивільних особи.

На вулиці чорногорської столиці вийшли близько п'яти тисяч чоловік. Серед вимог мітингувальників - відставка Джукановича, який перебуває при владі з 1991 року, формування перехідного уряду і дострокові вибори.