Політичні зв'язки між Москвою та Лондоном звели до мінімуму із британської сторони у зв'язку із подіями в Сирії та Україні.

Про це пише УНІАН.

"Практично всі політичні контакти були раптово перервані з британської ініціативи, політичний діалог на найвищому рівні, між лідерами, припинився. На міністерському рівні теж спостерігається застій", - сказав посол Російської федерації у Великій Британії Олександр Яковенко.

Читайте також: Китайське подружжя дипломатів звинуватили у вбивстві двох людей

Згідно інформації, форуми по торгівлі та економічному співробітництву - заморожені, наукові зв'язки - майже повністю перервані, єдиною сферою контактів є культура.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

За словами дипломата, чисельність співробітників російського посольства у столиці Англії зменшилася, тому що британська влада відмовляються надавати візи працівникам.

Британська сторона також відмовила російським дипломатам у питаннях співпраці у визначенні цілей атак по позиціях міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" та встановлення контакту з "Вільною сирійською армією" заради боротьби з ІД.