Протягом останніх трьох тижнів заступник міністра закордонних справ РФ, спеціальний представник російського президента по Близькому Сходу Михайло Богданов провів ряд зустрічей з сирійськими опозиціонерами.

Про це пише Financial Times з посиланням на джерела, близькі до російських дипломатів в Сирії.

Зокрема, є інформація, що Богданов зустрічався з представником сирійської партії "Демократичний союз" Салахом Муслімом.

Крім того, він провів переговори з екс-офіцером збройних сил сирійського президента Башара Асада Манафом Тласом, який дезертирував у 2012 році і зараз живе в Парижі.

Читайте також: Через вторгнення до Сирії, росіяни збирають ракети у три зміни

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За даними джерел, Богданов провів ряд зустрічей з колишніми і діючими членами "Вільної армії Сирії", одного з яких навіть запросили до Москви. Про кого саме йдеться і про подробиці переговорів видання не повідомляє.

Нагадаємо, війна в Сирії почалася ще в 2011 році. Правозахисники повідомляють, що її жертвами стали вже понад 220 тисяч чоловік.

У бойових діях на території Сирії беруть участь урядові війська, опозиція, бойовики ІДІЛ, курди та інші сили. З 30 вересня на сирійській території почалася військова операція армії РФ.