Російські правоохоронці затримали призера країни з греко-римської боротьби Заура Карежева. Уродженець Кавказу разом зі своїми співвітчизниками скоїв напад на столичного бізнесмена.

Про це повідомляють у російських ЗМІ.

"Співробітники МВС Росії затримали ватажка злочинного угрупування. Зловмисники скоїли напад на підприємця та власника однієї з підмосковних фірм", - офіційна заява правоохоронців.

За попередніми даними, Карежев разом з іншими членами банди чекав на жертву біля його дому. Злочинці побили чоловіка та намагались відібрати особисті речі.

Наразі поліція веде слідство. Є підозра, що цей злочин кавказців не був єдиним, а рекет набирав обертів. Правоохоронці шукають інших учасників угрупування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Міністр освіти РФ не розгадав загадку для першого класу (відео)

Кавказькі бандитські угрупування є поширеним явищем у столичній місцевості. Їхні методи праці не міняються з 90-х років, а лідерами цих банд найчастіше є високопосадовці та близьке оточення влади.