Чинна влада Австралії під керівництвом ліберальних націоналістів вирішила боротися із біженцями досить жорсткими методами. Тих, хто хоче потрапити до континенту незаконно, виганяють геть, повідомляє Australian.

Серед тих країн, які прийматимуть австралійських нелегалів, фігурують держави Африки, а також країни колишнього СРСР. Є висока ймовірність, що саме Киргизстан стане притулком для емігрантів.

"Наразі невідомо, куди саме поїдуть переселенці. Але ми ведемо переговори із рядом світових держав", - заявив міністр міграції та охорони кордонів Пітер Даттон.

Австралійські журналісти запевняють, що офіційні особи наразі не коментують кандидатуру Киргизстану, але є ця інформація з'явилась з достовірних джерел.

Після приходу чинної влади у 2013 році в Австралії одразу почались міграційні реформи. Спецслужби перехоплюють човни з емігрантами, переважно індонезійцями, просто в океані та заселяють їх на Папуа-Новій Гвінеї та Науру.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У Відні закінчилися переговори щодо Сирії

Така політика вже викликала нещадну критику з боку світових чиновників та населення країни. Але урядовці продовжують стояти на своєму та заявляють, що особи, які намагаються потрапити до країни незаконно, ніколи не житимуть на Зеленому континенті.